sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Aurinko+lämpö=täydellinen päivä

Heipparallaa!
Kuinka ihana ilma tänään!! :) Mutta ensiksi vähän eilisestä....Näinhän siinä sitten kävi :D Yksi ystävä tuli kylään eilen heti aamupäivästä, ja siinä sitten pohdittiin että mitä tehtäisiin.. Ja shoppailupäätöshän syntyi alta aikayksikön! Heh! Mutta kaikkea ihanaa ja kivaa löytyi.. Erityisesti innoissani olin siitä, että olin aiemmin viikolla kuullut että Warehouse -nimisessä liikkeessä myydään nykyään Bershkan ja Stradivariuksen vaatteita (mun kaks ehdottomasti lemppariliikettä Espanjassa, ja on niin ärsyttänyt kun ei niitä ole Suomessa...)
No, sieltäpä löysin kuin löysinkin ison kassillisen (=tuo pinkki) juurikin Bershkan ja Stradivariuksen vaatteita!! Jippijaijee, nyt niitä saa Suomestakin :)) Oon niin innoissani!! Citydealilla (tai mikälie Grupon se nykyään on...) oli lisäksi juuri tuohon kauppaan ja noihin merkkeihin kohdistuva diili, jolla sai 40€ lahjakortin ainoastaan 18€:lla. Tämän siis sain vasta tänään sähköpostiini, joten pääsenpä pian uudestaankin shoppailemaan tuonne ;)


Tänään tietysti sitten heti uutta päälle, nuo beiget farkut ja tummansininen paita siispä Bershkan!

 Ja hei, nää kuvat on muuten otettu nyt sillä järjestelmäkameralla, joten se näiden vapaapäivieni "to do" -lista lyhenee koko ajan ;) Ja kyllä muuten huomaa eron tossa kuvanlaadussa!

Tohon päälle heitin sitten Amisun valkoisen jakun, kun ei ihan t-paidalla kuitenkaan vielä arvannut lähteä liikenteeseen!


Näitä asukuvia on tulee nyt todella paljon, koska oon niin innoissani että kuinka hyviä ja tarkkoja kuvia tolla järkkärillä tuli!


Siis toi paita on niin mua<3 Ostin tollasen samanlaisen myös valkoisena! Kiitos Bershka että oot olemassa :D

Ja noi ballerinat ei olis voinu sopia enää täydellisemmin tohon paitaan! Nää löysin jo syksyllä kirppikseltä, mutta nyt siis vasta ekaa kertaa in action :)


Sitten kun oli kymmeniä ja kymmeniä kuvia räpsitty ja testailtu kameraa, niin päätettiin lähteä keskustaan nauttimaan ilmasta!


Nää kuvat onkin sitten otettu digikameralla, kun en jaksanu raahata järkkäriä mukana. Ja kylläpä muuten huomaa eron. Mutta livenä Tampereen keskusta siis näytti aivan ihanalta auringonpaisteessa sinisine taivaineen :)

Mikseiköhän sitä koskaan osaa ajatella, että kuinka kaunis ja hieno oma kotikaupunki on? Tänään sitä aloin tossa istuskellessani pohtimaan.. pitäisi varmaan muutaman päivän ajan saada jonkun vieraan lasit joiden läpi tätä kaupunkia katselisi :)

Jee!! Ja sitten tietysti ostettiin tämän kesän ekat jätskikioski- jätskit :) Mä otin pehmiksen salmiakkikastikkeella! Nam :)

Kun tultiin kotiin, avattiin myös grillikausi! Tosin, hirveessä nälässä ja kiireessä tyydyttiin vaan paistamaan makkaraa.. mutta oli sekin pitkästä aikaa hyvää :)

Nyt näyttäisi sää hieman pilvistyvän, joten ehkäpä tämän illan voi sitten nauttia jostakin hyvästä elokuvasta (ja herkutella vähän lisää)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti