keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

¡Hola! Invierno...

...Hello Winter... ihan sama miten sen sanoo ja millä kielellä, silti fiilikset oli taas aamulla jotain sellasta luokkaa mitä tänne blogiin ei viitti kirjottaa!!!


Jos siis aamulla pihalle astuttaessa näyttää tältä, niin ärräpääthän lentelee heti. Hei camoon, nyt on HUHTIKUUN 18.päivä?!?!?!? vai onks mun kalenteri jotenkin viallinen?!?!? Mitä teidän muiden kalenterit näyttää?? Argh, mä en jaksa tätä talvea enää!!!!
No eihän siinä siis muu auttanut kun kaivaa Uggit kaapin perältä ja lähtee koiran kans tarpomaan... Ja sadatella matkalla lumisille puille ne ärräpäät joita lenteli aika hyvään tahtiin.. jotta sai ittensä kerättyä ennen työpaikalle menoa :DJoo tää kuvan iloisuus ei todellakaan kyllä pitänyt paikkaansa aamulla, mutta hyvin näköjään feikkasin! Lähdin siis suht hautajaistunnelmissa töihin, niin paljon otti päähän toi yöllä saapunut takatalvi (jos se ei vielä käynyt selväksi :D)


No okei, laitoin mä sentään tollasen kivan huivin kaulaan piristään edes vähän tunnelmaa :)

 Muutama kysymys on tullut sähköpostiin siitä, että miksi en pidä ikinä silmälaseja kuvissa päässä. En oikein tiedä, en vaan jotenkin osaa. Vaikka ne muuten melkein aina arjessa mulla nököttääkin tossa nenällä, jotenkin oon vaan aina tottunu ottaa ne kuviin pois. Mutta tässäpä nyt muutama kuva laseillakin sitten :)

Nii, että siitäs saitte. Vielä pöljemmät ilmeet ja asennot lasien kanssa :D

Paita: Lacoste / Farkut:Zara / Kengät:Ugg / vyö&käsikoru: H&M / Laukku: Urban expressions / Huivi: H&M / Silmälasit: Tommy Hilfiger

Työpäivän jälkeen poikkesin ompelijalla suunnittelemassa mun kaason mekkoa (meen siis kaasoksi parhaan ystäväni häihin heinäkuussa, jos toi nyt oli jotenkin epäselvästi sanottu, en oo siis itse menossa naimisiin..ainakaan vielä;) ) ja näyttäs siltä että aikas ihana mekko mulle tulee, vaikka tää vasta eka suunnittelukäynti olikin! Oon ihan täpinöissäni nyt jo!
Ja matkalla kotiin huomasin että onhan ne yöllä tulleet lumet sulaneetkin taas päivän aikana pois, joten ehkäpä tässä toivoa vielä on... oon vaan menettäny toivoni jo niin monta kertaa näistä takatalvista että tässä kohtaa se kuuluisa usko alkaa loppua siihen kevään tuloon! Ehkäpä mä lopetan tän avautumisen nyt... palataan taas pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti