maanantai 16. huhtikuuta 2012

Maanantain kuulumisia

Uusi viikko on taas pyörähtänyt käyntiin.. miksi se tuntuu niin järkyttävän pitkältä aina tässä kohtaa? Toisaalta tykkään maanantai-päivistä (no ehkä vaan siks kun kaikki parhaat hömppäohjelmat tulee telkusta; huippis & täykkärit) mutta toisaalta kyllä en ikinä tahtois että maanantai tulee..juuri sen takia kun koko työviikko on vasta edessä.

Mutta eilen oli ihan kiva kotipäivä, pari ystävää kävi kylässä ja leivottiin muutenkin mun valmistumisen ja miehen kisavoiton kunniaks.

Pätkismuffinssseja! On muuten pikkusen hyviä :) Kiitoksia vaan ihanalle ystävälle reseptistä ;)
Tämän päivän asu näytti tältä :)


Villatakki: Vila / Valkoinen trikoopaita: H&M / farkut:Tally Weijl / Kengät:Vagabond / Laukku: H&M / Vyö:Sokos / Korut: Argento ja Mungolife for myfiina.com


Mua huvittaa se, että mun mies on paljon parempi keittiössä kun minä.. ja niimpä hän eilen loihtikin jumalaisen hyvän daimjuustokakun, että sain viedä sen tänään töihin viime viikkoisen valmistumiseni kunniaks! Kiitoksia vaan rakas kovasti vielä tätäkin kautta :)

Kyllä työkavereiden tänään kelpas! Daimjuustokakkua ja pätkismuffinseja :)

Semmoista tänään, töiden jälkeen poikkesin nopeesti taas vaihteeks H&M:ssä.. (mulla pitäs oikeesti olla jo porttikielto sinne + niiden nettikauppaan). Muutamia juttuja löysin, mutta nyt oli hyvä (teko)syy ostaa kun mulla oli muutama lahjakortti sinne ;) Ehkäpä ostoksia myöhemmin esille myös blogissa!
Nyt illan rientoihin, toisin sanoen suihkun kautta sohvalle nauttimaan maanantain telkkuohjelmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti