torstai 19. huhtikuuta 2012

Värikäs torstai

Jee, enää yksi päivä töitä ja sitten on viikonloppu! Silloin onkin tiedossa kaikenmoista ohjelmaa: kynttiläkutsut, kaverin synttäripippalot, jne... kivaa kivaa :)

Mutta tänään aamulla paistoi aurinko! Ihanaa! Eilisen jälkeen pieni riemuvoitto!

Siitä inspiroituen asunikin oli tänään värikäs, poikkeuksellisen värikäs minulle :)
Juu. Olen tosissani. Räpsäsin about 15 asukuvaa aamulla, enkä niitä kamerasta kattellut kun en koskaan katso ennenkuin vasta työpäivän jälkeen kun alan lataamaan niitä koneelle. Ei mulla aamulla niitä oo aikaa alkaa räpläämään "tuliks hyviä" vaan otan mitä otan ja niillä mennään sitten töiden jälkeen :D Ja tälläsiä kuvia päätti kamerani tänä aamuna ottaa!! siis mitä hittoa?? mitään asetuksia en oo muuttanut, kuvauspaikka jo vanha tuttu kun ei noita kuvauspaikkoja liiemmin täällä kotona ole. Niin kiva sit löytää tälläsiä kuvia kamerasta kun alat niitä koneelta kattomaan. Miten toi kamera voi yhtäkkiä tehdä tollai? Kiitos vaan taas kovasti tästäkin!

No, jopa kaksi normaalia kuvaa löytyi noiden viidentoista joukosta, nepä tässä seuraavaksi. Eipähän ollu tällä kertaa minkäänlaista valinnanvaikeutta että mitkä kuvat lataa blogiin! Anteeksi, mutta oli vaan pakko avautua taas tästäkin epäonnesta ensiks :DRennoissa tunnelmissa mentiin tänään :)
Pinkki huppari: Henri Lloyd

Pirteet seilorikengät: H&M

Että semmoinen väripilkku oli liikenteessä tänä torstaina! Noi kengät on oikeesti todella "ei mua", mutta kun näin ne Hennesillä niin oli vaan pakko ostaa ne, ne vaan oli jotenkin niin hauskat :) Ja tänään sitten korkkasin ne, kun aamulla kelikin näytti kuivalta eiliseen verrattuna! :)
Katsotaan nyt että paljonko sitten loppuen lopuks tulee käytettyä.. mutta tänään nyt tälläsillä! Hih!

Yksi hyvä uutinen olisi vielä, ja sopii erittäin hyvin juuri tähän tilanteeseen tämän aamuisen kameraepisodin jälkeen...nimittäin: sain kaveriltani lainaksi järjestelmäkameran!! se ei kuulemma tarvi sitä, ja eilen se vaan lykkäs sen mulle että "tossa on, ilmoitan sitten jos joskus tarvin sitä". Jippijaijee! Että kunhan tässä vaan ehtisin perehtymään sen saloihin, niin ehkä tämä blogin kuvataso hieman paranee! Toivottavasti viikonloppuna ehdin opetella käyttämään sitä! Jäädään odottelemaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti