lauantai 26. toukokuuta 2012

+24

Iltaa! (Yötä?)

Täällä tämä bloggaaja edelleen valvoo, ja juuri vasta kotiutui päivän riennoissa. Villeimmät kuvitelmathan saattais olla että oon ollu jossain juhlimassa mutta eiiiii... Pääsin kasilta töistä ja siitä suuntasin lenkille hyvän ystäväni +koiriemme kanssa jonka jälkeen jäimme vielä istuskelemaan teekupposten ääreen vaihtaen kuulumisia. Siitä sitten muutaman kiertotien kautta kotiin ja vasta hetki sitten tulin!


Mikä toi mun ilme ja ruttunaama on??? Mutta tänään oli aivan ihana ilma, ja lämpöisin päivä tällä viikolla! Niimpä rohkenin aamulla lähteä liikenteeseen hamosessa :)

MIKSI mun kamerassa taas yli puolet oli tälläsiä tärähtäneitä? Mitä teen väärin? Joo, joudun ottaa nää selftimerillä koska en omista ehnk.koht kuvaajaa ja harvoimpa mieheni sattuu olemaan kotona kun tarvisi kuvia ottaa.. mutta en tajua että vaikka kuinka laitan tukevalle alustalle kameran niin AINA nää kuvat on tälläsiä!!!

Tääkin OLIS voinu olla kiva kuva ja kerrankin onnistunu mutta ei niin ei!!! pakko senkin oli sitten tärähtää :(

Oli näitä onnistuneitakin tosiaan muutama matkassa mutta ylläri että ne muuten epäonnistuneimmat oli sitten just niitä :D


Hame , paita & toppi: H&M / Mustat korkkarit: Dinsko / Kaulakoru & korvikset: Cailap by bloggers / Käsikoru & kello: Espanjasta

Huomasin muuten näitä kuvia katsellessani että meidän nurmikko pitäis varmaan ajaa kun ei edes noi kengät näy yhtään :D Mutta jalassa oli siis ihan perus mustat korkkarit :) Laukkukin näköjään puuttu kuvista, näköjään oli aamulla kiire töihin näitä räpsiessä, heh.
Mutta ihanaa kun sai olla hameessa ja ei ollut yhtään kylmä :) Oon kyllä liian fiilareissa tästä alkaneesta kesästä.. noh, ens viikolla tullaan ryminällä alas kun on vissiin luvattu jotain +11 ja sateista :( Saa taas kaivaa farkut ja neuleet kaapista!! Tylsää...

Mutta ehkäpä nyt sanon hyvää yötä, ja lähden peiton alle. Meinaan jos huomenna paistaa aurinko niin mä todellakin alan kerätä sitä kesän rusketusta tossa takapihalla!!

PS.Koitan tehdä viikonlopun aikana jonkinlaista vastauspostausta joihinkin kysymyksiin mitä oon saanut, kovasti teitä kiinnostaisi tietää enemmän tästä bloggaajasta ja lupaan palkita teitä kyllä vastauksilla mahdollisimman pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti