lauantai 26. toukokuuta 2012

Päivä takapihalla :)

Voisin taas hehkuttaa vaikka kuinka tota tämänpäiväistä ilmaa, mutta eiköhän se ole jo suht selväksi käynyt kuinka paljon nautin auringosta ja lämmöstä :)

Tänään lähdin aamupalan jälkeen ostoksille, mutta en suinkaan vaateostoksille vaan takapihaostoksille! Tärkeimpänä hankintalistalla oli aurinkotuolit, säänkestävät mitkä voi vaan olla aina tossa nurmikolla. Ja ei mitään kukallisia legendaarisia baden badeneita kiitos :D

Olin jo vähän katsellut netistä etukäteen että tiesin mihin suunnata, ja Sotkaan tieni vei. Sieltä löysin juuri sellaiset kun tahdoin!


Sitten shortsit jalkaan ja bikinien yläosa päälle ja ei muutakun kasaamaan!

Siitä se lähtee...tässä kohtaa kun availin pakettia olin ihan varma että tuolla on miljoona ruuvia mitä pitää ruuvailla vielä kiinni tuoliin jne...

...kunnes mulle alkoi valjeta että nehän onkin ihan valmiina tuolla pusseissa vaan! Että ei tarvii muuta kun avata ja valmista on! :D Blondi?

Jee! Valmista :) Ja vaatimukset noissa toisaan oli että pitää olla tollanen "pystyasento" jossa pystyy ottaa etupuolelle hyvin aurinkoa mutta myös se että ne saa kokonaan vaakaan jotta pystyy ottaa hyvin selälle aurinkoo. Eipä muuten ollu helppoa löytää tollasta mallia missä on noi molemmat ominaisuudet, vaikka helposti luulis että jokaisessa auringonottotuolissahan nyt tietysti niin on! Mutta eipä ollut :D

Ja ei muuta kun tositoimiin :) Ensimmäiset auringonottohetket tänä kesänä! En vaan oo aiemmin ehtinyt vaikka ilmoja olisi ollut. Niin ja eihän mulla ollu noita hienoja tuolejakaan ;)

Plantagenista löysin myös vihdoin juuri sopivan maton tuohon meidän terassille ton polyrottinkiryhmän alle, millaista etsiskelin jo viime kesänä mutten löytänyt kivaa tai sopivaa. Jes! Nyt sekin on paljon kivemman näkönen :)

Shortsit: H&M / Bikinit: Victoria's Secret

Tämän illan kruunaa Euroviisu-finaali, jota varten tarvittavat herkut on tietysti hommattu!
Mukavaa lauantain jatkoa=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti