torstai 3. toukokuuta 2012

Vestido del Día


Iltaa vaan! :) Tänäaamuna mieheni kanssa hyvällä (?) yhteistyöllä ehdittiin kuin ehdittiinkin napsia asukuvat musta :) jee! :) Tuntuu ettei oo pitkään aikaan ollu asukuvia täällä, muuta löpinää vaan... (No, sunnuntaina viimeksi..mutta on se pitkä aika!!) 
Lisäksi olin kauhean tyytyväinen itse asuuni, mutta eikös se olekin tärkeintä ;)

 Jalassa on uudet housut Nelly.com:ista, oon aivan rakastunut noihin. Okei, rakastun aina kaikkiin vaatteisiin kun pitkästä aikaa löydän jotain oikeasti ihan huippukivaa. Ja noissa just sitä huippukivaa on se, että ne EI ole farkut! Mulla on jotenkin farkkujenpitokiintiö niin täynnä, varsinkin näin kesän kynnyksellä että huh huh... Ostin muuten noi samat housut heti beigenäkin ;) Eikä edes ollu pahan hintaset: 29,90€/kpl!


 Tän päiväsen asun "inspiraatio" oli se, että siinä ei ole mitään "seiloria". Musta tuntuu että jokapäivä mulla on aina vaan seiloria seilorin perään päällä. Vaikka rakastankin sitä yli kaiken, on ehkä ihan jees joinain päivinä viikossa pukeutua muuhunkin kuin tummansini/valkoiseen/raitaan tai jotain sinne päin.Noissa housuissa tuli siis mukana tollainen ihana konjakinruskea/kultainen vyö, se ei näkynytkään noissa asukuvissa, joten koitin sitä vielä  kuvailla erikseen teille! :) Hah :D Olisittepa nähneet tonkin kuvausprojektin täällä kun itsekseni koitin järkkärillä räpsiä oikeasta kohtaa :D
Mutta jokapaikassa on nyt kovasti kyllä tota kultaa esillä, niinkun just noidenkin housujen koristeet ja yksityiskohdat...ehkä juuri siksi on tullut itsellekin edes jonkinlainen inspis ostella myös kultaisia koruja, vaikka oon aina aiemmin ollut ainoastaan hopean/valkokullan perään.

Palmikkoneule: Gina Tricot / Huivi&Laukku&Jakku:H&M / Housut:Nelly.com / Balleriinat:Vagabond 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti