tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lottovoitto

Ei, en sentään ole saanut lottovoittoa!

Jonkinverran multa kysellään aina (jopa ihan kaverini kasvostusten) että mitkä on mun lempimerkkejä, tai että mitkä olen huomannut kestävimmiksi tai mitkä muuten vaan miellyttävät minua eniten.

Kysymys on itseasiassa aika vaikea, kun aloin sitä pohtimaan, koska riippuu niin paljon asiasta että miltä merkeiltä löytyy suosikkejani. Ja ei mulla itsellä nyt mitään kaapillista merkkivaatteita ole, joitakin, mutta ihan yhtä paljon myös perus hennesikamaa.

Mutta jos saisin rakentaa vaatekaappiani esim.lottovoitolla minkälaiseksi vaan, todennäköisesti ensiksi haalisin seuraavia merkkejä... (ei paremmuusjärjestyksessä mitenkään, kaikki kuvat lainattu google-kuvahausta)

VAATTEET:GANT: Klassisia ja tyylikkäitä vaatteita jotka samalla ovat sporttisiakin joka miellyttää minua. Löytäisin heiltä vaikka mitä!HENRI LLOYD: Myöskin klassisia ja tyylikkäitä (sekä seilorihenkisiä vaatteita paljon;)) ja ne vaatekappaleet mitä itsellä on niin myöskin erittäin ihanaa materiaalia ja kestää todella hyvin pesut ja tuhannet käyttökerrat. Samoin täältä löytäisin vaikka mitä!TOMMY HILFIGER: Tämä äijä vaan on legenda, ja sattuu tietämään mitä sekä naiset että miehet tahtovat pitää päällään näyttääkseen hyviltä ja tyylikkäiltä, unohtamatta taaskaan sitä sopivaa sporttisuutta! Esim. Tommyn pikeepaidat ja pikeemekot ovat ehdottomia lemppareitani, unohtamatta klassisia Pima-neuleita, joita jo nyt löytyy useassa värissä vaatekaapistani, mutta ainahan sitä vaikka mitä uutta tältäkin klassikkomerkiltä löytyisi jos se lottovoitto olisi....
RALPH LAUREN: lisää siis klassikoita :) Ralph Laurenilla on myös paljon ihania vaatteita, niin klassikoita kun uudempiakin tuulia :) Pikeepaidat ja neuleet myös näiltä ikisuosikkejani (varsinkin Polo-mallistosta).LACOSTE: Aika samalla linjalla mennään kun edellistenkin merkkien kanssa, mutta Lacostella sitten taas on sopivasti "tennishenkisiä" vaatteita, jotka miellyttävät minua koska olen itsekin pelannut tennistä aikoinani ;)

PEAK PERFORMANCE: Viimeisimpänä vaatteista mainitsen Peakin. Aivan mahtavia urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita! Omistan mm. useita huppareita jotka vaan ovat parhaita, ja mainittakoon myös heiltä oleva softshell-takkini joka ainakin minua on palvellut jo usean vuoden ajan pettämättömästi. Kokemuksieni kautta siis erittäin laadukkaita ja hyvännäköisiä vaatteita!LAUKUT:


MULBERRY. Erityisesti tämä Alexa. Toki löytäisin lottovoitolla miljoona muutakin laukkua heiltä.


 
MICHAEL KORS. Mm. juuri tämän Hamiltonin voisin kotiuttaa samantien. Ja varmaan sata muutakin laukkua kuten edelliseltäkin :DBURBERRY. Ikisuosikki, ja klassikkolook. Ei kai tämä enempää perusteluja tarvitse. Kaikissa eri koissa näitäkin laukkuja voisin kotiuttaa! Toki myös vaatteita löytäisin Burberryltä vaikka miten, vaikka tätä merkkiä ei tuolla vaateosiossa ollutkaan ;)PRADA. Pradan Tote on ehkä tällä hetkellä suurin haaveeni!


LOUIS VUITTON. Näihin Louis Vuittoneihin mulla on aina ollut vähän viha-rakkaussuhde. En oo vieläkään ihan varma, tykkäänkö siitä perinteisestä ruskeasta LV-kuosista, mutta ehkäpä tälläisen Damierin tämän värisenä voisin lottovoitollani kyllä kotiuttaa :)SISUSTUS:GANT HOME. Voi rakkaus! Tämän malliston tuotteilla kun joskus voisin sisustaa koko kämppäni... voih :) No, ehkä siellä olisi muutakin kun tuota legendaarista tähtikuosia mutta silti!

LEXINGTON. Eipä tämäkään sen enempää perusteluja kaipaa? :)Lisäksihän tähän voisi vielä listata satoja asusteita ym.mitä tahtoisin, mutta aikalailla samoille merkeille nekin rakentuisivat. Mm. Burberryn huiveja, Louis Vuittonin huiveja... vöitä myöskin varmaan jokaiselta edellä mainitulta merkiltä... Olisihan näitä! Niin ja kengät? Enhän vielä niihin päässyt ollenkaan: Christian Louboutin, Manolo Blahnik...mitä kaikkia ihanuuksia niitäkin olisi. Mutta sitten tämä olisi jo niin kilometripostaus ettei tätä kukaan enää jaksaisi lukea :) Joten mennään näillä tässä vaiheessa!
Tämän postauksen tekeminen viilsi kyllä sydäntä aika pahasti, koska tuskin koskaan saan kaikkea edellämainittua hankittua normi työtuloilla...eli se lottovoitto todellakin tarvittaisiin!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti