torstai 14. kesäkuuta 2012

Mulla on taas pitkät hiukset!!

Jee!!
Tänään siis tuli pitkästä aikaa pidennykset takaisin :) Mä oon ottanu ekat pidennykseni viisi vuotta sitten, ja ne ekat oli sineteillä. Ne ei kuitenkaan pysyny mun päässä, vaan tippuili pitkin kaupan kassoja sun muita :D Sen jälkeen siirryttiin mun luottokampaajan kanssa teippipidennyksiin, jotka on aivan loistavat :) Koskaan ei oo yksikään irronut mun päästä, ne on helpot ja mukavat pitää käytössä ja on kiva kun ne voi välillä ottaa vaan pois, säästää hiuksia kotona ja sit joskus taas laittaa takas päähän.
Nyt oon ollu yli puoli vuotta ilman pidennyksiä, mutta tämänpäiväisellä kampaamokäynnilläni olin päättänyt ottaa ne taas takaisin. Nyt siis tulee aikamoinen kuvapläjäys tämän päivän projektista!


Lähtötilanne aamulla kotona. Nyt mun omat hiukset oli varmaankin pisimmillään mitä ne on koskaan ollut ennen pidennyksiä :)Ja samalla vähän päivän asua jo kuvailin ;)


 Lähtötilannetta kampaajatuolissa, mun omat hiukset on kyllä niin ohuet vaikka niissä pituutta oliskin.. aika säälittävän näköset tässäkin kuvassa!


 Siitä se lähtee rakentuun :)


Nyt alkaa jo jonkin verran olla pitkiä roikkoja päässä :DMelkein alkaa olla jo valmista :) Valmis!!! :) Jiihuu!!Ja vielä takaa kuvaa valmiista tukasta :) Kiitokset vaan vielä tätäkin kautta maailman parhaalle kampaajalle hiuksista (ja kuvista;)) Väri on täydellinen ja koko hiukset ihan täydelliset<3


Tässä vielä muutama kuva kotipihalla valmiista hiuksista! Oon niin onnellinen, nää on ihanat :) Onhan ne huiman pitkät ja paksut, en tiiä miten osaan alkuun olla näiden kanssa mutta pian näihin tottuu taas! :)


Näillä hiuksilla on ihanaa alkaa viettämään kesää, tästä se alkaa! BTW: ensi viikolla enää ma-ke töitä, sitten mulla alkaa KESÄLOMA!!! jajajajajajaaaaaa=)

Tummansininen mekko: H&M / Nudet housut: ulkomailta / Laukku: Burberry / Kaulakoru: Guess / Rannekorut: Argento, H&M, Cubus

2 kommenttia:

  1. Taisin nähdä jotain unta näistä sun prinsessa hiuksista. Olin aamulla ihan harmittunu kun tajusin, että et tuu töihin, enkä pääse hipelöimään sun hiuksia :D Kun viikonlopun aikana kumminkin laitat niitä niin paljon, että tuskin on maanantaina enään yhtään tukkaa jäljellä :D Jätä meillekin jotain ihailtavaa ensviikolle, Tähkäpää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Vai sellasta unta näit :D Eiköhän nää ainakin toivottavasti vielä oo maanantainakin päässä että pääset hipelöimään ;) Ja mikä helkutin tähkäpää? Hah, kiitos vaan ;)

      Poista