perjantai 8. kesäkuuta 2012

Te gusta el Tacatà?

Mira como dice mi Tacatà.
Que empieze la fiesta Tacatà.
La gente bailando el Tacatà,
to' mundo gridando Tacatà.

Ta, ta, tacatà.
Dale mamasita con tu tacatà
Dale mamasita tacatà..........

Kukaan muu aivan innoissaan kyseistä biisistä?? :D Vaikee siis arvata että mä oon, ja toi on niin mun kesäbiisi<3 Tää on taas niitä biisejä että ihan sama vaikka kuuntelen 20 krt päivässä 2kk ajan, en kyllästy!(Muut läheiset ehkä kylläkin joo=))


Jajajajaaa es viernes!!! (Jei, it's friday!!!)

Viikon paras päivä. Tai no ehkä toisiks paras jos lauantai on paras kun sillon on jo vapaata. Mutta tätä perjantai-fiilistä ei voita mikään mikä siis iskee työpäivän jälkeen, ja silloin on vasta koko viikonloppu edessä! :)


Tänään on ollu ihan kiva ilma, kun arska on paistanut :) Ei ny mun makuun mikään kauheen lämmin oo (mulle pitäs olla vähintään se +25 että olis oikeesti kiva ja lämmin ilma :D) Mutta sellanen kelvollinen ilma tänään kumminkin. Uskalsi lähteä liikkeelle pikeemekossa, mutta housut (tai no, legginsit...) joutu kyllä pukeen että paljain säärin ei pystyny vetää vaikka niin toi olis ollu kivempi :(


Pahoitteluni taas näistä kahdesta kuvasta jotka ovat ihan tärähtäneitä :( Mulla on kyllä sellanen viha-rakkaus suhde tohon järkkäriin tällä hetkellä. Joo, se on maailman paras kun joku on ottamassa susta niitä kuvia ja se tarkentaa tasan just siihen missä seisot ja sen jälkeen et liiku enää. Mutta sitten kun pelaat ton selftimerin kanssa, niin sehän ehtii tarkentaa sen jo johonki seinään ja sitten kun mä juoksen sinne pyöriin niin se tarkennushan on tietty jo pielessä siinä vaiheessa. Eli ton järkkärin kans ei vaan pysty yksin sählää hyviä kuvia. En mä ainakaan :(


 Mutta jos sitten itse asuun: mä rakastan tota pikeemekkoa, se on niin ihanan värinen<3 muutenkin pikeemekot on ehkä parasta kesäpukeutumisessa! Varsinkin sit kun on oikeesti kuuma ja ei tarvii mitään leggareita heittää jalkaan :) Kaapissa odottelee vielä yksi uutukainen, joka tullaan varmasti näkeen myöhemmin kunhan ilmat vähän lämpenee! Niin ja tämäkin siis on tämän kevään hankintoja :)

Pikeemekko: Tommy Hilfiger / Laukku: Urban Expressions / Legginsit: Seppälä / Ballerinat: Espanjasta

By the way: mä vihaan mun hiuksia tällä hetkellä. Ne on niin rumat! ei mitään mallia, väri on ihan kauhee... onneks mulla on ens torstaina kampaaja!! Taisin ottaa vähän liian pitkän välin tähän kun viimeksi oon käynyt maalis-huhtikuun vaihteessa... mutta koittakaa kestää ens torstaihin asti, mäkin koitan jotenkin muutenkin kun pussi päässä :D

Loppuun vielä herkkujuttuja......


Nimittäin turkinpippurijätskiä!! Mä en edes oo mikään jätskihullu, tai no, oikeastaan en oo koskaan syönyt juurikaan jätskiä. Ehkä yhden kesässä. KUNNES joskus pari vuotta sitten Spice Icestä otin pyörremyrskyn (?) ja keksin ottaa sen pelkistä turkinpippureista. Ja voi että! Mä olin myyty. Jäin koukkuun. Viime kesänä Hese alkoi myymään vastaavaa (=ihan samanlaista) nimellä pehmytpyörre turkinpippuri ja sieltä on kyllä kans suht ahkeraan tullut haettua sitä kun ei maksakaan kun 2e. Mutta välillä teen itse kotona, koska tulee se kuitenkin halvemmaksi. Laitan vaan kippoon normi vaniljajätskiä, annan pehmetä hiukan ja sitten hakkaan lihanuijalla muovipussissa turkinpippurit pieneks. (Joo, tiiän et kaupasta saa myös sitä Turkinpippuri "Crush":ia mutta se on suhteessa paljon kalliimpaa rouheena ku normipussi joten siks hakkaan ite :D)


Sit vaan sekotetaan!! Helppoa mielestäni siis tehdä kotonakin, menee ehkä joku 1min :D Ja niin hyvää, ihan samanmakuista! Ite en ainakaan olennaisesti huomaa eroa että onko jätski normijätskiä vai pehmistä, turkinpippurit ne siinä tärkein on ja ne siinä maistuu! :)!!Feliz fin de semana!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti