perjantai 31. elokuuta 2012

FM Group

Heipsan ja ihanaa perjantaita kaikille!

Mä oon täällä vielä työntouhussa, mutta samalla tässä kirjoittelen postausta kun on rauhallista;)

Tää postaus on mainontaa, jota lupasin suorittaa hyvän ystäväni puolesta kun hän toivoi että tekisin postauksen tästä aiheesta.
En oo aikaisemmin suostunut mainostamaan mitään blogissani/ottamaan mainosbannereita tms.koska tahdon pitää blogini sellaisena "omaelämä" -blogina, mutta tähän juttuun tartuin koska olen sen itse loistavaksi havainnut ;)

Eli FM Group ( Facebookissa: FM Group Suomessa siellä voitte myös tutustua enemmän! ) on maailman 5. suurin verkostomarkkinointiyritys, joten jalansija kartalla on jo vahva. FM Gourpilta löytää mm. Hajuvesien ja meikkien lisäksi feromonituoksuja, partavesiä, vartalovoiteita, suihkugeelejä ja käsivoiteita sekä kodinhoitotuotteita.Mikä sitten FM Groupissa on erilaista kun muilla, tai mikä tekee siitä juuri sellaisen että sitä kannattaisi käyttää?

Tähän kysymykseen voin vastata ihan itsekin: halpa hinta. Eli itse olen FM:ltä testaillut lähinnä hajuvesiä, jotka markkinoidaan suoraan "kuuluisina tuoksuina" esim. Lacoste-Pour Femme, Gucci-Rush, Givenchy-Play for her....jne. Kun tilaan tuoksun, erona siinä on vaan se että se maksaa 15,30€-20,50€. Juu, totta. Tämä siksi, että tuoksu tulee FM Groupin omassa pullossa, eikä Lacosten omissa kalliissa brändipulloissa. Itse olen nyt testannut yli 10 tuoksua, ja joka ikinen niistä on ollut aivan identtinen alkuperäisen kanssa. Itseäni meinaan ei ainakaan se pullo kiinnosta, vaan se sisältö :)Tässä vielä FM Groupin oma mainosteksti hajuvesiin liittyen:

"FM-hajuvesi on huippuedullinen = viisas valinta!

Tiesitkö, että normisti hajuvesipullon sisältö, hajuvesi itsessään, haukkaa tuotteen hinnasta vain 3 prosenttia? Loput 97 prosenttia koostuu markkinoinnista, pakkauksista ja mainostamisesta. Näin syntyy korkea hinta.

FM Groupin aatteena on tarjota kovanluokan hajuvedet häkellyttävän edullisesti. Huomattavaa on se, että kyse on nimenomaan parfyymeistä ja eau de parfyymeistä. Eau de toiletteja on 150 tuoksusta ainoastaan 4 (hedelmäiset/lasten).

Koska FM-hajuvedet ovat parfyymejä ja eau de parfyymejä, ne ovat edullisuutensa lisäksi pitkäkestoisia ja riittoisia.

Esimerkkihinnat:
• naisten parfum (30ml) ja miesten eau de parfum (50ml), klassinen sarja 15,30 €
• naisten parfum (50ml) ja miesten eau de parfum (100ml), luksus-sarja 20,50 €


FM-hajuvesien edukas hinta on mahdollista, koska:

• FM Groupin mainostaminen on viisasta: internetsivut, esitteet, kasvotusten tapahtuva tuote-esittely ja puskaradio
• FM Group ei mainosta televisiossa, lehdissä tai katukuvassa
• FM Groupilla ei ole esitteissään miljoonien dollareiden elokuvatähtiä sanomassa: ”Käytä toki sinäkin”
• FM Groupin brändiä ei paina hajuvesien raskas nimilanseeraus, eivätkä pullot ole isolla rahalla suunniteltuja ja patentoituja (pullot ovat kylläkin tyylikkäitä ja kauniita)
• FM-konsultin ja valmistajan välissä ei ole muuta kuin FM Group
• Välissä ei siis ole maahantuojia ja tukkuja, eikä päätepysäkkinä ole vähittäiskauppa
• FM Groupin tuotteiden ostaminen/myyminen ei edellytä varastointia eikä toimitiloja
• FM Groupin markkinointi on siis riisuttu äärimmilleen turhista kuluista."Miten homma sitten toimii?
Itse aluksi tilailin ystäväni kautta tuoksuja, niin itselleni kuin kavereillenikin.
Jossain kohtaa ystäväni sitten lisäsi minut joukkoon "käyttäjä" -periaatteella jolloin voin itse klikkailla tilaukseni kotiin. Tämä ei vaatinut mitään maksua/sitoumusta myyntihommiin.
Tässä vielä FM Groupin oma teksti:
"FM-hajuvesi myy itse itsensä!

FM Groupin ideologiana on antaa avaimet monenlaiseen bisnekseen. Oman energiatason, elämäntilanteen ja intressien mukaan sinulla on mahdollisuus heittäytyä FM Groupiin joko täysipäiväisesti tai lähteä mukaan matalamman kynnyksen ajatuksella. Kaikille on sijaa siis.

Lähteäksesi mukaan FM Groupiin sinun ei tarvitse investoida varastoon, ei maksaa jäsenmaksua, eikä hikoilla myyntipaineiden alla. Riittää, jos liityt joukkoon ’käyttäjä’-periaatteella, jolloin tilailet FM-tuotteita omaksi ja läheistesi iloksi. Niille, jotka puolestaan nauttivat isomman mittakaavan myyntipuuhasta, käytössä on taatusti korkeatasoinen ja viehko tuote, jonka edullisuus kruunaa yhtälön. FM-tuoksujen ainutlaatuisuuden vuoksi tuote myy itse itsensä, joten mikäpäs sen hauskempaa!"
Ja FM Groupillahan on myös iiiiiso valikoima mm. laadukkaita meikkejä, niiden testailussa olen itse vasta alkupuolella mutta ympäriltäni löytyy kyllä erittäin tyytyväisiä käyttäjiä! Niin juu ja kaikkia "hajuvesituoksuja" saa myös vartalovoiteina ja suihkugeeleinä, ihanaa kun saa rasvata tai pestä omalla suosikkituoksullaan! :))
Mikäli yhtään innostuit tästä asiasta: että voit ostaa lempihajuvetesi ja kausituoksusi, meikit ym. ihanat tuotteet todella edulliseen hintaan itsellesi+kaikille kavereillesi+perheellesi ym.tutuille, OTA YHTEYTTÄ MINUUN (tutut), ja sen jälkeen saat ohjeet seuraavan linkin seuraamiseen (tuntemattomammat voi myös käydä itse tsekkailemassa hommaa tuolla):
"Rekisteröitymisessä autetaan!

Voit rekisteröityä FM Groupin jäseneksi suomenkielisellä lomakkeella ON LINEnina täällä:
http://fmgroup.ee/index.php?dzid=0&did=893 "
Tai voit myös ottaa yhteyttä komenttiboksin kautta/ tai blogini sähköpostiin niin kerron ohjeita/ystäväni yhteystietoja joka tästä vielä enemmän tietää kun minä :) (et viitsi hänen tietoja julkisiksi tänne laittaa) Blogisähköpostini: pasionporlavida@suomi24.fi
Tällä hetkellä tavoitteena on siis saada FM Group kasvamaan nimenomaan SUOMESSA, jotta saataisiin oma varasto myös tänne Suomen kamaralle rantautumaan :) Tämän jälkeen on vielä nopeampaa (ja edullisempaa?) tilata suosikkituotteita kotiin :) Toki, eipä niissä kauaa tälläkään hetkellä mene kun tuosta lahden toiselta puolelta tulevat, mutta mitä nopeemmin ja enemmän FM Group Suomessa kasvaisi, sitä enemmän kaikki siitä hyötyisivät!
Laittakaahan sana kiertämään kaikki blogiani lukevat, tästä ei ainakaan haittaa kenellekään ole!
Ja mun mielestä tässä juuri helmeintä on se, että mulla ei oo mitään velvollisuutta pitää jotain kutsuja tai väkisinkaupata tuotteita eteenpäin, mulla vaan on ne tunnukset ja voin tilailla itselleni+kavereilleni silloin kun huvittaa! :)
Ja vielä PS. kaikki mun tutut ketkä tästä ei vielä tienny, multa tosiaan nykyään voi tilata noita tuotteita!! Testereitäkin löytyy ym. jos vielä on tuntematon tämä juttu tai et vielä tiedä mistä tuoksusta tykkäät! :) Tosin: mäkin löysin monta uutta tuoksua mitä en aiemmin oo edes raaskinut haistella nyt kun niitä noin halvalla saa... ;)
Kiitos jos jaksoitte lukea tämän! Ja ottakaa rohkeasti yhteyttä! <3

2 kommenttia:

  1. Juuri tänään mietin tätä hajuvesijuttua ja ajattelin, että pitää tehä tilaus :) käyn ensin vähän Sokoksellla tuoksuttelemassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, käy tuoksuttelemassa vaan :) Ja sit voidaan tuoksutella joku ilta ihan niitä testereitäkin! Sieltä mäkin oon pari helmee löytänyt mitä en varmaan kaupassa olis tullut edes haistaneeks, mutta sitten noista löytyy ihania ihan vahingossa ;) Meillähän alkaa olla paljo ohjelmaa jo ens viikolle! Kuvauksia, hajuvesijuttuja....

      Poista