sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Laatuaikapäivä ystävän kanssa <3

Eilen vietettiin mun parhaan ystävän kanssa laatuaikapäivää. Kiireisistä elämäntilanteista johtuen emme ehdi nähdä usein, ja kun näemme niin yleensä juomme vaan pikaiset teet. Koitetaan siis aina pari kertaa vuodessa viettää koko päivä yhdessä, viimeksi tälläinen päivä oli heinäkuussa! 


Aamulla laittautumisen jälkeen lähdin kohti Amurin Helmeä, jossa päivä aloiteltiin mukavasti hyvän aamiaisen merkeissä. Siitä suunnattiin kirppiskierrokselle, ja sitten Lielahtikeskukseen shoppailemaan. 

Wayne's Coffeessa käytiin pienellä välitankkauksella, sitten Prismaan ostamaan naposteltavaa illaksi. 
Seuraavaksi suunnattiin meidän alakertaan viettämän rentoa iltaa! 


Ensiksi nautittiin isot kupit teetä ja Runebergin tortut. Runebergin tortut on mun ehdottomia lempparileivoksia! 


Herkuiksi ostettiin cantaloupemelonia, mangoa, sekä erilaisia suolaisia ja makeita pähkinöitä & kuivattuja hedelmiä. 


Maistettiin apetinan uutuus tuorejuustoa "tapas" (koska se sopi hyvin iltaan jota yritettiin viettää espanjalaishengessä;)) ja oli kyllä tosi hyvää noiden voileipäkeksieb kanssa! :) 


Muutamat siiderit nautiskeltiin myös ja fiilisteltiin Espanjan reissujen kuvia, espanjalainen musiikki taustalla :) 


Ja perinteisiin iltoihin Espanjassa meillä on aina kuulunut "lomamestaruuspelit" joten olihan se eilenkin pelattava korttia ja yatzia! 


Koko päivä oli aivan huikea, ja ihana! <3 tälläisiä päiviä vaan yksinkertaisesti tarvii, ainakin S & minä :) 2 kommenttia:

  1. En oo pitkään aikaan käyny lukeen mitään blogeja ja nyt sitten rauhallisena lauantaivuorona päätin lukee kaikki lempparit läpi. Piti kommentoida tätä postausta kun oli niin ihanat kuvat että voi että :D Varsinkin toi eka! lov it!

    VastaaPoista