tiistai 24. maaliskuuta 2015

Pikkujäbä 1,5vee

Tänään meidän pieni vauva täytti puolitoista vuotta. Tästä päivästä eteenpäin pikkujäbä on aina vain lähempänä 2 vuotta kuin yhtä vuotta. Ja koko ajan vauva menee kauemmas :D 
Mulle nää päivät on jokseenkin haikeita, kuitenkin. Sitä väkisinkin uppoutuu muistoihin ja tulee se ärsyttävä perinteinen fiilis "mä en halua että toi kasvaa enää!!". 


Jäbähän on mitä hurmaavin tapaus. Niin iloinen ja energinen, mutta samalla tolkuttoman kiltti ja hyvätapainen. Tuntuu hurjalta, mitä kaikkea tuo osaakaan. Esim. Pyykit hän kiikuttaa ihan itse koneeseen riisumisen jälkeen ilman kehotuksia. Muutenkin vaikuttais aika siivousintoiselta jätkältä, toivottavasti tää jatkuu? 


Autot, rekat, mopot, traktorit.. Kaikki ne kiinnostaa aivan järkyttävän paljon :D niillä leikitään koko päivä kotona, ikkunasta bongaillaan eri ajoneuvoja, liikenteessä suu vaahdossa kerrotaan jokaikinen kulkuneuvo, eli se perus autokin about 30 kertaa vartin matkalla. 


Kovasti jäbä on kiinnostunut osallistumaan kaikkeen mahdolliseen kotona. Ei oo väliä laittaako äiti tai iskä pyykkiä vai ruokaa, pikkujätkän on aina päästävä auttamaan. Tänään istutettiin pääsiäiseksi rairuohoa, ja aika hienosti toi puolitoistavuotias laitto ensin multaa ja sitten ripotteli siemeniä! :) 


Välillä toki ollaan aika vauvojakin vielä, maitopullo on edelleen tärkeä ja joinakin päivinä äitin sylissä makoillaan ihan kaikessa rauhassa <3 

Kaiken kaikkiaan meillä on siis vallan mainio puolitoistavuotias! Toki sitä omaa tahtoakin löytyy, mutta vielä ainakin toistaiseksi pärjätään hyvin ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti