sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Toinen äitienpäivä

Tätä mun elämäni tokaa äitienpäivää on vietetty ihanissa merkeissä :) 

Aamu starttasi pikkujäbän hellyyttävällä äitienpäivälahjalla, joka oli päiväkodissa askarreltu. Mies puolestaan kiikutti ruusun mulle sänkyyn <3 
Sen jälkeen noustiin koko porukka, ja mies teki superhyvää smoothieta, jossa oli banaania, päärynää, avokadoa ja luonnonjogurttia. 


Oli todella hyvää, rakastuin ihan vallan tohon sekoitukseen <3 

Aamiaisen jälkeen lähdettiin koko perhe ulos, kun oli niin nätti ilma. Leikittiin pihalla ja kerättiin valkovuokkoja :) 


Mä kävin äitini kanssa mummin haudalla, ja sit laittauduttiin. Pikkujäbän päiväunien jälkeen lähdettiin Tampereen kupeeseen, Lempäälään, Vaihmalan Hovi -nimiseen paikkaan. Oon jo pitkään halunnut käydä siellä (lähinnä siksi että tiesin siellä olevan ihana putiikki joka myy mm.Riviera Maisonia) ja kun joitakin viikkoja sitten sovittiin että saan valita äitienpäivän ohjelman ja syöntipaikan, niin ajattelin että nyt vihdoin tahdon käydä siellä. Miljöö oli aivan ihana vanhoine rakennuksineen, ja alkuun pyörittiin pihalla vaikka enää ei aurinko harmillisesti paistanutkaan. Pihalla oli myös aitauksessa lampaita, ja niiden syötöstä toi meidän puolitoistavuotias oli kohtuullisen innoissaan ensimmäistä kertaa elämässään :D 

Sitten vihdoin pääsin putiikkiin... 


= taivas!! <3 

Harmi ettei pankkitilillä ole miljoonaa :D olisin voinut arvatenkin ostaa tuolta vaikka mitä!! Muutamat jutut tarttui mukaan, koitan muistaa esitellä niitä omassa postauksessa pian. 

Taivaasta siirryttiin sitten seisovaan pöytään syömään :) 
Täytyy sanoa että ruokiin oltiin aika pettyneitä, joko ei vain maut oikein ollut meidän makuun tai sitten jotain muuta.. Ehkä myös hieman suppea tarjonta; pääruoaksi oli vain kalaa/lihaa ja bataattipyre, olisin ehkä kaivannut ebemmän esim. lisukkeita. Lapsille oli vain lihapullia. Myös useat kipot olivat koko ajan tyhjiä joten tuli vähän olo ettei homma oikein ollut hanskassa. Noh, vatsat saatiin kumminkin täyteen mutta hieman harmitti että ruoka/ruokailukokemus ei ollut niin hyvä kuin paikalta odotin. En usko että tulee ruokailumielessä palattua tonne, mutta sisustusostoksille kyllä varmasti ;) 

Matkalla kotiin käytiin vielä vuokraan leffa, joka toivottavasti on hyvä :D hauskaan leffaan olisi kiva päättää tämä ihana äitienpäivä :) 

Ps. Huomenna luvassa tämän päivän asukuvat ihan erillisessä postauksessa! Oho! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti