maanantai 29. kesäkuuta 2015

Mökkeilyä ja maakuntamatkailua

Torstaina lähdettiin meidän mökille pariksi yöksi, kun miehellä vielä oli lomaa. Mökille on aina ihanaa lähteä, oon varmaan joskus aiemminkin sanonut että jos olis musta kiinni niin viettäisin paljon enemmän aikaa siellä! :) 

Aurinko pilkahti välillä, mutta lähinnä kyllä satoi koko kolmen päivän ajan :D taas... Harmitti kyllä koska olis mökilläkin rutkasti enemmän tekemistä jos ei satais! 


Helmein asia tällä reissulla oli tolla lokariautolla ajelu, jolla siis itse olen 10-12 -vuotiaana pikkutyttönä ajellut serkkuni kanssa hurjasti ympäriinsä :D sitten se jotenkin hajosi, ja viimeiset 15-20 vuotta se on vaan pölyttynyt tallissa mökillä. Juhannuksena pikkusiskoni kavereineen oli kuitenkin kunnostanut kulkupelin ja nyt se toimii taas! Oli niin nostalgista ajella tolla nyt oman pojan kanssa :) 

Lauantai-iltana kotiuduttiin mökiltä ja eilen sunnuntaina suunnattiin Valkeakoskelle koko päiväksi. Miehellä oli työjuttuja ja me nautittiin pikkujäbän kanssa lämmöstä leikkipuistossa ja mieheni siskon takapihalla :) Toivottavasti tämän päivän saisi vielä nauttia auringosta ja lämmöstä, huomenna kun on taas rankkasadetta luvassa koko päivän, joka vissiin jo alkaakin tänään illalla :/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti