sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Rippijuhlia

Tänään vietettiin mieheni keskimmäisen pojan rippijuhlia. On tää melkoista että sekin on jo noin iso. Tuntee ittensä vanhaksi, kun huomas ajautuvansa ajattelemaan "silloin kun alettiin seurustella mieheni kanssa niin sehän oli ihan pikkupoika (9v.) leikkeinensä". Niinpä niin, kun 6 vuotta seurustelee niin se 9v. pikkupoikakin ehtii konfirmaatioikään. Jännä homma :D eikä enää ole mikään pikkupoika. 


Kirkkoonhan me toki lähdettiin taas kauhealla kiireellä ja valmiiksi myöhässä aikataulusta joten se siitä ja kunnollisesta asukuvauksesta. Juhla-asunani toimi uusi tummansininen kotelomekko ja ihana tummansininen lyhyt jakku valkoisin ja kultaisin koristein. Alkumaljoina tarjottiin maitoa (kukaan ei ehkä ymmärrä tätä läppää vaikka kerron, mutta pojalle aina vitsaillaan maidonkulutuksesta ja siitä kuinka hän paikassa kuin paikassa pyytää aina maitoa juomaksi joten päätettiin tehdä sankarin näköinen juhla heti alusta alkaen). Maito me sentään haettiin oikein tilalta suoraan, eli aitoa lehmänmaitoa juotiin! :D Tarjottavia ei tullut kauheasti kuvattua, mutta tämä tuli: kakun "sijasta" me tehtiin Banoffee ja vitsit oli kyllä hyvää. Tossa yhdistyy monta mun lempparia: digestive-keksipohja, banaani ja kinuski. Eipä sitä muuta enää tartte ;) 

Juhlat oli tosi onnistuneet, juhlittavan näköiset ja tunnelma rento ja hauska. 

Juhlien jälkeen sitten alkoikin sähellys ja kiire, kun pakkasimme äkkiä auton ja lähdimme Poria ja Yyteriä kohti! Vietämme lomaa täällä kylpylähotellissa seuraavat 4 päivää :) jei! 

2 kommenttia:

 1. Sun miehesi taitaa olla sua jonkun verran vanhempi? Miltä tuntui silloin nuorempana, kun rupesitte seurustelemaan, niin tuo "äitipuolen" rooli? Asuvatko nuo miehesi vanhemmat lapset myös teillä kun juhlat järjestettiin teillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks että vastaaminen kesti, oltiin tosiaan reissussa ja puhelimella en pysty vastaamaan kommentteihin! :/
   Juu, eli oon joskus täällä blogissakin kertonut että mieheni on mua 12 vuotta vanhempi :) Miehellä on siis 3 lasta nuoruuden avioliitostaan, vanhin heistä on nyt jo parikymppinen ja asuu omillaan, sitten on tämä ripille päässyt (joka nykyään asuu meillä vakituisesti, on nyt maaliskuusta lähtien asunut) ja sitten on vielä yksi 13 -vuotias joka käy meillä joka toinen viikonloppu.
   Silloin nuorempana kun alettiin seurustella, oli kieltämättä melkoinen shokki hypätä (vanhemman) miehen matkaan jolla kolme lasta! Vaikka ajatuksena homma oli tosi vieras, jotenkin meillä lopulta kaikki meni hirveän luonnollisesti. Ensiksi seurusteltiin 3-4kk ennenkuin näin edes lapsia, jotta nähtiin kehittyykö meille vakava suhde jotta viitsitään lapset sekoittaa hommaan mukaan. Kun juttu näytti kovasti vakavalta, päätin tavata lapset :) He kaikki ottivat mut heti tosi hyvin vastaan, ja jotenkin itellekin tilanne oli paljon helpompi kuin kuvittelin. Siitä lähtien me vaan oltiin meidän uusperhe, sen enempiä ajattelematta, aina joka toinen viikonloppu kun lapset tulivat. Omasta tahdosta tein kuitenkin sellaisen päätöksen että en ole äitipuoli, enkä tahdo itseäni siksi kutsuttavan. Tahdoin mielummin olla vain se toinen, turvallinen aikuinen joka isän päässä oli. Ei siihen titteleitä tarvita. Ja hyvin on sillä ajatuksella nyt menty tämä 6 vuotta jo :)

   Poista