maanantai 13. heinäkuuta 2015

Elämän ensimmäinen brunssi

Käytiin ystäväni S:n kanssa eilen kummankin elämän ekalla brunssilla. Tampereella nykyään aika monikin paikka tarjoaa brunssia, mutta useammat niistä vain lauantaisin (miksi??) ja useammat olivat suolaisen kalliita hinnoiltaan (19,95-25,95€). Bongasin kuitenkin Sokoksen brunssin, joka S-etukortilla oli hintaan 14,90€. Suunnattiin siis sinne testailemaan :) 
Ensiksi sai valita Graninin omena tai appelsiinimehun, ja joko heidän itsetekemäänsä jugurttia tai rahkaa pähkinöillä. 


Lämpiminä ruokina oli mm. Munakasta, kinkkupiirakkaa(ihan törkeen hyvää!!), pinaatti-qvinoa -paistosta, kanatikkuja, röstiperunoita, nakkeja, lihapullia. 
Salaatti- ja hedelmäpöydästä löytyi jos jonkin sorttista herkkua, ja juuri leivottu moniviljaleipä itsetekemällä yrtti-tuorejuusto -levitteellä suli suuhun. Jälkkäriksi pannukakkuja ja mansikka-raparperi -piirakkaa, joka pyydettiin keittiöstä ja se oli ihan lämmintä vielä syödessä :) 

Täytyy sanoa että Sokoksen brunssi yllätti meidät täysin. Tai no, eipä meillä mitään odotuksia suuntaan eikä toiseen ollut kun ei brunssikokemusta aiemmin ollut, mutta harvoin missään missä mitään syöt niin kaikki on noin maistuvaa ja hyvää!! 
Me suositellaan S:n kanssa testaamaan (Ps.meille ei makseta tästä postauksesta:D) ja itse tullaan varmasti meneen uudelleen! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti