sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Päivä Lahdessa

Eilen tosiaan vietettiin pikkujäbän kanssa päivää Lahden auringon alla, onneksi siis sää suosi koko päivän! Meillä päin vissiin satoi koko päivän eilen eli kerrankin kävi tuuri! Mieheni istui seminaarissa koko päivän, joten hengattiin pikkumiehen kanssa kahdestaan.. Tai no, itseasiassa äitini tuli kyllä pitämään meille seuraa :) 


Lahden satama-alue oli aivan ihana! Meikäläinen tuntuu nauttivan aina kun on aurinkoa ja joku vesielementti lähettyvillä :) aamupäivä hengattiin laivoja katsellen ja sitten siirryttiin keskustaa tutkimaan. 


Lahden keskusta oli aika suuri pettymys, siellä ei ollut oikeastaan mitään. Oletin löytäväni jotain kivoja puistoalueita ja kahviloita terasseineen jossa nauttia kauniista ilmasta, mutta ei sellaisia ollut :D pikkujäbän nukahdettua päiväunille vaunuihin, istuskeltiin Lahden torilla jossain torikahvilassa kun ei muutakaan löytynyt. 


Uutuusjätski banaani-kinuski sentään maistui superhyvälle ja siitä taisikin tulla jätskikioskijätskien suosikkini! :) 

Kun pikkujäbä heräsi päiväunilta, siirryttiin autolla kotieläinpihalle ja leikkipuistoon. Ne oli ihan kivoja :) 

Kun mies pääsi seminaarista, mentiin vielä yhdessä syömään italialaiseen ravintolaan Mamma Mariaan. Siellä ollaan joskus käyty aiemminkin, ja tälläkin kertaa ruoka oli superhyvää! Kuvien ottaminen vaan unohtui ähkyä hankkiessa :D 

Päivä Lahdessa oli siis ihan jees, mutta ei mikään "pakko päästä uudestaan"! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti