tiistai 28. heinäkuuta 2015

ZUMBAA!

Sunnuntaina tein jotain aivan uutta kotosalla, kokeilin nimittäin zumbaa! Zumbahan on ollut todella suosittua jo useamman vuoden ajan, mutta minä en sitä ollut koskaan kokeillut. Mieli on kyllä tehnyt, koska olen ajatellut että se voisi olla täysin minun juttu lattarimusiikkinsa ansiosta. Mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Mulla ei tällä hetkellä ole salijäsenyyttä, joten testasin tätä huippusuosittua lajia siksi kotona, youtube -videoiden avulla! Youtubesta löytyi vaikka kuinka monta videota hakusanoilla "zumba for beginners" ja aion kyllä jatkaa niiden läpikäymistä :)


Laitoin kannettavan kaiuttimineen keittiön pöydän päälle, ja aloin testailemaan! Taaperommekin innostui välittömästi ja matki lähes koko harjoituksen ajan äidin liikkeitä :DZumba oli oikeasti tosi hauskaa, ja näköjään todella helposti toteuttettavissa kotona, youtubesta mallia katsomalla. Tämä varmasti jää kotilajiksi minulle! :)

Ja kun joku kuitenkin ihmettelee miksi minusta on kuvia niin paljon tätä tekemässä, niin ei suinkaan "vaan" blogin takia, vaan käynnissä olevan terveysliikunnan kesäkurssini viime viikon viikkotehtävä oli kokeilla jotakin itselle uutta lajia, jota oli aina tahtonut kokeilla. Kokeilusta piti raportoida kuvin opettajalle, joten siksi mieheni kuvasi minua koko ajan! :)


Kuvienottohetkellä tekemäni ohjelma oli tämä: "Latin Dance Fitness, Beginners 1".Suosittelen kokeilemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti