maanantai 30. marraskuuta 2015

Tunnelmat marraskuun viimeisenä

Kuume on laskenut, vihdoin! Neljän päivän megakuumeen (koko ajan 38,5-39,5) jälkeen tuntuu aika mahtavalta olla normaalilämpöinen :D muutkin oireet (yhteensä flunssa kestänyt nyt 9 päivää) pikkuhiljaa väistymässä, ehkä se tästä hiljakseen elämä voittaa. 


Viime yön tosin näytin vielä tältä kun välillä kuume nousi ja palelin ja välillä hikoilin enemmän kuin koskaan oon hikoillut. Very nice! 
Mutta muuten tämä päivä on siis sekä henkisesti että fyysisesti ollut jo kohtuu hyvä, jei! 

Kurja puoli päivässä on ollut kutina siitä että nyt on pakko mennä hammaslääkäriin. Pari lohjennutta hammasta (miten nekin voi lohjeta muutaman päivän välein???) on liian riskialtista pitää suussa kovinkaan kauaa joten eiköhän se oo huomenna otettava puhelua. 


Ja mähän siis tosiaan pelkään aivan kuollakseni hammaslääkäriä. Jo se haju, saatikka ensimmäinen ääni tai väline minkä nään niin paniikkikohtaus on taattu. Lisäksi en vaan jaksa pitää suuta kauaa auki kun leuat väsyy joten oloni on äärimmäisen epämukava jo pienen ajan jälkeen. Todella herkkä kurkku myöskin kakomisineen antaa hienon lisän toimenpiteisiin ja se että mun kipukynnys hammasasioissa on 0.
Edessä on siis hyvin vaikeat ajat :( 

Päätin tarvita jonkin lohdutuspalkinnon joten leivoin tämän vuoden ensimmäiset joulutortut :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti