sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kolmen päivän miniloma

Tämän lukukauden viimeinen tentti oli torstaina. Kun kävelin koulusta ulos, mulla oli todella hyvä olo. Se on jännä, miten se "taakka" kirjaimellisesti putosi hartioilta, aivan täysin. Kuin salaman iskusta. Vaikka maanantaina alkaakin harjoittelu, tuntuu ettei se ole mitään verrattuna tohon opiskelutahtiin mitä oon vetäny. 

Koululta suuntasin rakkaimpaan kaupunginosaani, jossa asuin yli 25 vuotta. Halusin vaan päästä käveleen sinne missä mun on kaikista paras olla. 

Tein lapsuuden lenkkipoluilla helteisessä ilmassa ihanan lenkin, poitsu nukahti rattaisiin. (Hain siis pikkujäbän miehen työpaikalta matkalla jotta mies pääsi iltavuoroon töihin, kun meillä ei ollut torstaille päiväkotipäivää. Jos joku ehti ihmetellä että poitsun kanssako tentissä olin:D)

Sitä seesteistä ja hyvää fiilistä on vaikea kuvailla, minkä tuolla kävellessä sain. Se fiilis oli aika lähellä sitä onnellisuustunnetta, josta viikko sitten kirjoittelin. 


Lenkin jälkeen menin rannalle ottamaan aurinkoa, ja odottamaan pikkujätkän heräämistä. "Life is good" ajattelin. Mä olin niin vapaalla. Ensimmäistä kertaa aikoihin. 


Nää muutama päivä on kulunut ton pienen miehen kanssa touhutessa ja ystäviä nähdessä. 


Perjantai-iltana kävin yhden ystäväni kanssa jopa ihan kahdestaan kahvilassa, ilman lapsia. 


Eilinen ilta meni yhden parhaimmista lapsuudenystävistä kolmekymppisillä ihanassa miljöössä nuotiopaikkoineen ja paljuineen, ja oli muuten hauska ilta. Yksi parhaimmista. 

Tää kolmen päivän miniloma on ehtinyt sisältää ihan hirmuisesti kaikkea. Kaikkea ihanaa, mihin aikaa ei ole aiemmin ollut. Nyt oli, ja jatkossakin on, vaikka harkka alkaakin huomenna. Koska pahin ja kiireisin osa koulusta on nyt ohi. Paljon on vielä edessä, harkkoja ja opinnäytetyön aloitus, mutta ei enää sellaista helvettiä kun nyt on ollut. 

Kaikenkaikkiaan mulla on nyt tosi kevyt ja huoleton olo :) saa nähdä kauan jatkuu! Heh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti