tiistai 12. heinäkuuta 2016

Ensimmäisen kesälomaviikon juttuja

Sää ei ole juurikaan vielä suosinut, joten täällä oikeastaan odotellaan aika paljon kaikenlaista KESÄlomatekemistä. Saippuakuplat on ollut taaperon suurin onni, mulla itsellä ei juurikaan vielä mitään "hei jee on kesäloma" -fiiliksiä ole ollut :D Aika syksyisiä asuja on ollut ja kaikki kuvat kesävaatteet ja -kengät on visusti kaapissa. Pieni pala kesäisyyttä saatiin sunnuntai-illan aurinkoisella lenkillä ja eilen aamupäivän retkellä läheiselle marjatilalle, jossa nautiskeltiin mansikkagelatot. Tuo olikin päivän ainoa aurinkoinen hetki. 

Nyt näyttää taas sateiselle ja harmaalle koko viikon sää. Kyllä se kieltämättä harmittaa. Me jatketaan siis perusjuttuja, ja koitetaan saada lomafiilistä siitä huolimatta. Se on kyllä kiva kun on paljon ihan vapaata aikaa :) 
Ehkä se kesäkin sieltä vielä tulee! 

2 kommenttia:

  1. Mielestäni jo edelliseen postaukseesi kirjoitin kommentin, mutta aloin epäillä et lähetinkö sitä ollenkaan kun en sitä löydä :) mutta onko teillä suunnittelmissa muutto lähemmäs kaupunkia, kun mielestäni näin ihanan talonne myynnissä netissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, joo ei ainakaan mitään oo tullut! :D Mutta siis joo, talo on myynnissä, taisin siitä joskus täällä blogissa kyllä kertoakin mutta se taisi olla loppuvuodesta jo. Eli juu, tilantarve on nyt vähentynyt kun miehen jälkikasvu on yksi toisensa jälkeen päättänytkin lähteä muille paikkakunnille opiskelujen perässä vaikka oltiin ajateltu että täällä ne majailee hamaan tulevaisuuteen asti :D Aateltiin siis kokeilla josko menisi kaupaksi. Haastava kohde myydä kun keskeneräisyyksiä on edelleen, ei ole ainakaan vielä mennyt joten voi olla että jäädään sitten itse nautiskelemaan tästä tilasta tänne :D

      Poista