sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kolmekymmentä

Se on mun uusi ikäni. Tällä päivämäärällä siirryin uudelle vuosikymmenelle. 


Eilinen meni aivan huippukivojen juhlien merkeissä meillä täällä kotona. Olen itsekin vielä ihan häkeltynyt kaikesta. Paikalla oli ensin ihania sukulaisia ja sen jälkeen iltaa olikin viettämässä kolmisenkymmentä ystävää :) 


Juhlat olivat meidän pihalla, johon oli pystytetty ja koristeltu teltta. Itse en muistanut juurikaan kuvata, joten kuvia ei ole tämän enempää juhlateltasta, koristeluista tai esim. Tarjottavista :D 


Mutta alkuun meillä oli iltajuhlassa tortillabuffet, sen jälkeen kakkukahvit, herkkubuffet ja yöpalana vielä makaronisalaatteja ja patonkia. Kaikki tarjottavat oli tosi hyviä, ja keräsi kehuja. Jes!! Se on aina tärkeintä :) boolin virkaa toimitti tuollainen kesäisen trooppinen mango-raparperi-vesimeloni -booli. 


Iltaan kuului mm. Olympialaiset jotka olivat kyllä superhauska idea vaikka itse kehunkin :D 


Hämärän tultua istuskeltiin mieheni tekemällä nuotiopaikalla ja muisteltiin menneitä vuosia. Fiilis oli maaginen ja onnellinen. 

Juhlat jatkuivat aamuneljään asti. Kyllä sitä näköjään näilläkin kymmenyksillä jaksaa kunhan vaan on tarpeeksi hyvä meininki ;) 

Ps. Sukulaisten ja ystävien keräämä yhteislahja oli Louis Vuittonin lahjakortti(!!!), joten pääsen nyt sitten kolmekymppisenä vihdoin toteuttamaan unelmani sinne :) tämä oli yksi illan häkellyttävimmistä kohdista, täysin yli odotusten! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti