tiistai 1. marraskuuta 2016

Jotain uskomatonta tapahtui

Nimittäin viime lauantaina. Lähdimme ystäväni S:n kanssa heti aamusta kohti Helsinkiä, ja tiedossa oli aivan erityinen reissu. Meillä oli siellä aivan erityinen määränpää. 

Taisin kertoakin 30-vuotis synttäripostauksessani että sain aivan mahtavan lahjan kaikilta ystäviltäni ja läheisiltäni: Louis Vuittonin lahjakortin. Niinpä vihdoin viime lauantaina lähdimme S:n kanssa shoppailemaan Luikkarille! Ja palveluhan oli aivan mahtavaa Louis Vuittonin Helsingin liikkeessä. Mikäs siinä vihreetä teetä siemaillessa. 


Ja toki sieltä löytyi käyttöä lahjakortille! Mulla ei ollut tuonne lähtiessä mitään hajua esim. laukkujen hinnoista, koska niitähän ei tietenkään lue netissä tai muuta vastaavaa. Toki nyt pieni haju oli, muttei mitään varmaa tietoa. Tiesin toki mitä haaveilin, muttei ollut hajua millaisella summalla sen unelmani saisi ulos kaupasta :D Lopputulos oli kuitenkin paras mahdollinen, sain juuri sen mitä halusin<3 

Laukkuostoksen jälkeen mentiin yhden ystävämme kanssa syömään Virgin Oiliin, on kyllä kerta toisensa jälkeen ihan paras paikka! 


Sitten vielä kahville merenrantaan ennen kotiinlähtöä :) 


Illalla kotona oli aikas onnellinen olo ei-niin-pienen pakettini kanssa! 


Ja sieltähän kuoriutui Neverfull MM ihanassa damier azur - kuosissa ja värissä! 


Iltahämärässä puhelimella kuvattaessa ei kuvien laatu päätä nosta, pahoittelut siitä. 

Heti sunnuntaina lähdin kaupoille pyörimään uuden laukkuni kanssa <3 


Materialismionnellisuutta parhaimmillaan :) ja kiitos kuuluu ihan jokaikiselle niistä kymmenistä ihmisistä jotka tähän lahjakorttiin osallistuivat! Tämä 30-vuotislahja jää varmasti mieleen, koska sain vihdoin toteutettua yhden suurimmista unelmistani! :) 

1 kommentti:

  1. Eikä, vitsit! <3 ihanaa että sait tuon, se on kyllä täydellinen!

    VastaaPoista