torstai 15. joulukuuta 2016

Viime viikkojen kuvia

Joskus tällaiset sekalaiset, kuvapainotteiset postaukset on ihan kivoja. Joskus ärsyttäviä, varsinkin jos postauksen tekijää seuraa esim.instassa ja kaikki kuvat on jo nähty. 
Nyt kuitenkin teen tällaisen, menipä sitten syteen tai saveen :D 

Oon ollut viime viikkoina aivan jäässä! Sisällä ja ulkona! Vaikkei vielä ole edes ollut kovia pakkasia ja sisälläkin on kyllä lämmin, sekä töissä että kotona. Siitä huolimatta jäädyn :/ paksut neuleet ja huivit ovat siis kovassa käytössä päivittäin. 

Yhtenä mun ja pikkujäbän yhteisenä vapaapäivänä käytiin ihmettelemässä mm. Tampereen upeaa joulukuusta:) 

Koti on saanut jouluista ilmettä, vaikken edelleenkään mikään "jouluihminen" olekaan. Vähäsen on kiva laittaa, ja paljon tunnelmavaloja:) tänä vuonna tein jopa itse tavallisiin kynttilälaseihin numerot pahvista ja juuttinarusta, jotta sain adventtikynttilät niihin. Tuon toisen adventtikynttelikön (musta teline jossa valkoiset kynttilät) tilasin netistä. 

Itsenäisyyspäivänä (lemppari juhlapyhänäni) olin aamuvuorossa töissä ja sen jälkeen syötiin itsenäisyyspäivän herkkuja kotona ja tietysti fiilisteltiin 99 -vuotiasta Suomea ja linnanjuhlat tv:stä kruunasi illan :) 

Viime lauantaita vietettiin mieheni kanssa kahdestaan Helsingissä. Syötiin hyvin ja ilta huipentui Yö-yhtyeen 35v juhlakonserttiin Espoon puolella. 

Sunnuntaina olikin jo 3.adventti! 

Tämä viikko on mennyt töissä, jossa on todella kiirettä ja todella rankkoja päivät on nyt. Illat menee häsätessä sitä sun tätä asiaa hoitaessa ja on päiväkodin joulujuhlaa, opparin tekemistä ja milloin mitäkin. Huhhuijjaa! :D 

Tällä erää siis näihin kuviin ja näihin tunnelmiin :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti