tiistai 15. elokuuta 2017

Blogin elvytys -hyvä vitsi

Tasan puoli vuotta sitten kirjoitin siitä, että alan elvyttää blogia ja blogata taas enemmän. Niin ei käynyt, ja nyt on puoli vuotta vierähtänyt. 

Kevät oli ihan kamala. Olin koulussa, harjoittelussa tekemässä ihan normi viikkotuntimäärää ja silti tein koko ajan omiin töihin vähintään 75% työaikaa. Ei mulla ollut aikaa mihinkään muuhun, ja nyt jälkikäteen en edes ymmärrä miten vuorokauden tunnit riitti noihinkaan. 

Loppukeväästä tapahtui kuitenkin iloisiakin asioita, muitakin kun koulu+harkka+työt -yhdistelmän loppuminen. 


Meidän perhe kasvaa<3

Siitä päästäänkin siihen, että mulla meni koko tää kesä on ohi, kun oon kärsinyt hyperemeesistä (kannattaa googlettaa, löytyy mm.hyvät suomalaiset hyperemeesiyhdistyksen sivut). Eli suurimman osan kesää vietin joko terveyskeskuksessa tiputuksessa, sairaalassa osastolla tai kotona peiton alla ollen niin huonossa kunnossa että noustuani joko oksensin heti tai pyörryin. Tai molempia. 

Nyt on 19.raskausviikko menossa, ja edelleen oksentelen mutta en läheskään niin rajusti kuin viikot 7-15. Nyt olen viimeiset 4 viikkoa ollut sentään ilman tiputusta, kun jotain pysyy sisälläkin. Saa nähdä meneekö silti oksennellen koko raskaus, vaikka asteen verran onkin helpottanut. Jää nähtäväksi. 

Mutta nyt kun olen edes hieman toennut, yritän oikeasti elvyttää tätä blogia. Ensin seuraamaan uutta odotusta, ja sitten tietysti kulkeen mammalomalla mukana kahden lapsen äitinä. 

Toivottavasti tästä alkaa blogin uusi elämä! :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti