Minä

Kuka? 31-vuotias paljasjalkainen Tamperelainen nainen. Viimeiset 7 vuotta kulkenut yhteistä elämän matkaa 12 vuotta itseään vanhemman ukkelin kanssa, naimisiin 06/2013, ja onnen täydensi poika 09/2013. Kirjoittelen täällä kaikesta kiinnostavasta ja ylipäätään elämästä.

Mitä? Blogi sai alkunsa huhtikuussa 2012, kun tahdoin olla yksi niistä, ketkä ottaa päivänasu-kuvia...
Alkuhuuman jälkeen blogi on saanut muutakin sisältöä, ja nykyään aiheet pyörivät päivän asujen lisäksi muodin, haaveilujen, matkustamisen, hyvän ruoan, sisustamisen, Espanjarakkauden, äitiyden ja oman elämän pohdintojen ympärillä. Välillä myös syvällisempiä pohdintoja elämän suurista kysymyksistä. Ja joskus vaan täytyy päästä purkautuun jostakin asiasta, ja mikäs sen parempi paikka kuin blogi.

Missä? Tämä henkeen ja vereen kaupunkilainen (ja ennenkaikkea Tamperelainen!!) muutti marraskuun 2013 alussa rakentamaamme omakotitaloon maaseudun rauhaan Hämeenkyrön puolelle, joten rajoja rikotaan nyt parinkymmenen kilsan päässä Tampereen keskustasta. Näin ollen kaupunkilaistytön sopeutumista maalle, ja uuden kodin etenemistä sekä sisustamista seurataan jonkin verran myös :)

Mitä nyt? Aloitin sairaanhoitaja-opinnot Tampereen Ammattikorkeakoulussa 01/2015, joten rutkutusta kiireisestä opiskelijaelämästä on luvassa varmasti myös. Arvioitu valmistuminen 12/2017.

Millä? Kuvaan enimmäkseen iPhone 7:lla, joskus yritän saada aikaiseksi jotain minijärkkärilläni. Täällä ei siis ratsasteta huipulla kuvanlaadulla vaan ennemminkin hyvällä yrityksellä :D

On kuitenkin hyvä muistaa että blogi on vain pieni pintaraapaisu elämääni! :)

Mikäli halauat ottaa yhteyttä, tee se rohkeasti sähköpostilla: pasionporlavida@suomi24.fi tai jätä kommentti piristyksekseni kommenttiboksiin.

Tervetuloa lukemaan ja kulkemaan mukana! Ehkä joskus jopa vähän nauramaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti